Kollebar

Houdt jouw vereniging deze zomer de Kollebar open?

Na een succesvolle testeditie vorig jaar wordt deze zomer in de Kollebloem opnieuw een pop-up zomerbar ingericht. Lokale verenigingen staan in voor de uitbating.

Zin om met jouw vereniging één of meerdere weekends een zomerbar uit te baten op een prachtige locatie? Stel je dan kandidaat voor dinsdag 10 maart.

Het startschot van de Kollebar wordt gegeven op Leven in de Kollebloem op zondag 21 juni. Daarna zijn er acht weekends beschikbaar: 27-28 juni, 4-5, 11-12, 18-19 en 25-26 juli en 1-2, 15-16 en 29-30 augustus.

Je kan samen met een andere vereniging de krachten bundelen. Zo baatten Jeugdhuis Den Draai en FOS De Kangoeroes in 2019 twee weken de Kollebar uit. Het eerste weekend bood de luifel voldoende bescherming tegen de regen en zodra de zon tevoorschijn kwam, zat het terras gezellig vol. Zowel jongeren als ouderen vonden hun weg naar de pop-upbar.

Kobe Cromheecke, voorzitter van Jeugdhuis Den Draai, is enthousiast over dit initiatief: “Hopelijk kunnen we in 2020 het aantal weekends nog uitbreiden en kunnen we andere verenigingen overtuigen om mee te doen. Wij realiseerden in ieder geval een mooie omzet.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de dienst Cultuur tijdens de openingsuren.
 

Openingsuren en contact

Nu gesloten
Campagnebeeld Kollebar
Kollebloem