Vakantiekampen voor kinderen tussen 2,5 en 3,5 jaar

Het gemeentebestuur van Destelbergen wil haar speelpleinwerking aanvullen met vakantiekampen voor kinderen tussen 2,5 jaar en 3,5 jaar. We starten in de zomer van 2020 daarom met een proefproject.

Enkel voor de allerkleinsten

De vakantiekampen zijn voorlopig enkel voor kinderen die recent zijn ingestapt in de kleuterschool. Op deze manier kunnen we de activiteiten nog meer aanpassen aan de leeftijd van de kinderen. Mama of papa hoeven er niet voor te vrezen dat de werking niet afgestemd is op hun kleine spruit.

Geen massa

We gaan voor kleinschalige kampen en voldoende begeleiders. Hoe kleiner de groep kinderen, hoe hoger de kwaliteit en hoe meer aandacht er naar je kleuter gaat.

Aangepaste aanpak

Tijdens de kampen willen we vaardigheden aanmoedigen en spelenderwijs de zelfredzaamheid, zelfstandigheid en algemene ontwikkeling vergroten. Heeft je kind nood aan een dutje tussen het spelen door, dan kan het terecht in een rustige omgeving.

Inschrijven

Is je kind geboren in 2017? Dan kan je hem/haar in 2020 inschrijven voor deze kampen. De inschrijvingen starten samen met de inschrijvingen voor de andere vakantiewerkingen, via de webshop van de vrijetijdsdiensten. Opgelet: maak hiervoor tijdig een login aan. Alle informatie hierover kan je hier nalezen.

Openingsuren en contact

Nu gesloten